Tyvärr kräver ju vissa styckdetaljer längre tillagningstid. Ytterlår är en av dem. Får den inte tid blir det en klump otuggbart gummi. Det du kan göra är att hitta ett recept på en viltgryta och skära köttet i små små bitar. Då kan du få ner koktiden till 1-1,5h, men det är ju fortfarande en lång koktid. Alternativet är ju att du fryser ner det och lagar vid något tillfälle när du har tid till långkok. Eller ger bort… det är nästan bättre än att göra nått snabbt och få kasta tänker jag…
#8 Den är i frysen nu
Jag lämnar inte något igång obevakat därav långkok inte är alternativ. Utan jag har det igång när jag är hemma och kan kolla till i köket.
Ger dock inte bort något jag har fått
Självklart kommer det inte slängas :)
1-1,5 timme är för mig inte långkok. Det längsta jag kan köra är 2-3 timmar, inte längre
Medarbetare: rexkaniner, Support.