Annons:

Välkommen till Matlust!

Matlust är den breda sajten om allt som har med mat att göra, där alla, oavsett kosthåll och smak ska kunna mötas, diskutera och dela recept. Bärande för sajten är att vi alla delar bordets nöjen och ibland svårigheter, äta måste vi och här kan vi inspirera varandra att få till så god och bra mat som möjligt. Tänk också på att det du inte tycker om kan vara något som någon annan tycker är jättegott, därför använder vi inte nedsättande ord som t ex äcklig om vår mat.

Matlagning och bakning har alltid varit mina stora intressen. Jag har samlat kokböcker sedan jag var tonåring. Under många år arbetade jag i manuell chark-, ost- och delikatessdisk. Det är ett av de roligaste arbeten jag har haft. Kanske skulle man kunna säga att detta att driva Matlust är ett slags fortsättning på det arbetet.

Vi hoppas att Du vill bidra med Dina favoritrecept och tips för att detta ska vara ett aktivt, trevligt och roligt matforum. Kom ihåg att ingen fråga är för dum att ställa, alla har olika erfarenheter.
Vänligen observera att såväl texterna som bilderna på denna sajt ligger under copyright och får endast användas för privat bruk. Vi uppskattar bilder här på sajten, så om du själv vill lägga in någon bild är du välkommen att göra det, tänk på att bilden måste vara din egen.
Tänk också på hur du länkar till andra sidor. Det är helt okej att länka om alla kan läsa direkt i länken, men om det krävs att man ska vara medlem på den sajten för att kunna läsa är det inte bra att länka dit. Sådana länkar tar vi bort.

Din sajtvärd Désirée /DesK med medarbetare.
Vill du komma i kontakt med mig kan du antingen skicka ett privat meddelande eller en epost till:  desk.ifokus@gmail.com