Etikettermatlust-ifokusartikel
Läst 14496 ggr
Rita-S
2013-10-30, 09:45

Vad är egentligen Ifokus Insider?

Detta är Ifokus Insider. Inte direkt en klubb för inbördes beundran, utan en av Ifokus tjänster. Sajtvärdar får det gratis som tack för att de har hand om en sajt på ifokus nätvärket, men även vanliga användare kan få detta.

Vad får man då?

✔ Du ser dubbelt så många sajter i listan "Mina iFokus-sajter" till höger.

✔ Du kan välja att få mejl om sajtbevakningar direkt när något händer i stället för en gång per dygn.

✔ Du kan skriva anonymt på sajter som tillåter det (fråga värden på sajten om du är osäker).

✔ Du kan söka privata meddelanden från en viss avsändare.

✔ Du kan bifoga filer i privata meddelanden.

✔ Du kan använda en autosignatur i dina inlägg och privata meddelanden. I den kan du till exempel ha en länk till din hemsida eller blogg.

✔ Du kan använda det automatiska modereringssystemet på iFokus, vilket betyder att du är med och håller ordning i diskussionerna. Märk att detta inte skall användas som ett "ogilla". Du skall inte använda det bara för att du inte håller med synpunkterna, för att du ogillar personen, eller för att du ogillar stavfel eller vilka andra anledningar du skulle ha. Regelbrott är det ända du skall använda detta på, och jag som värd återpublicerar omedelbart inlägg som i mitt tycke inte bryter mot vare sig sajtens regler eller ifokus egna skrivregler eller avtal om det röstas bort utan anledning.

Så hur får man detta?

Det finns fler möjligheter. Antigen får man Ifokus i form att vara värd eller medarbetare. Du kan få detta om du har en tillräcklig hög aktivitet överlag på Ifokus (detta sköts automagisk, och en dag kanske du bara har ett gult I på din avatar). Du kan få i present av andra som köper detta i guldmyntshoppen eller du kan samla guldmynt och köpa det själv. Och i bland får man Insider som present i en tävling man deltar i och vinner.

 Håll ögonen uppe på de sajter du brukar gästa.. i bland finns det värdar eller andra som annonserar att först till kvarn får Ifokus Insider i present ;)

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida.
DesK
2013-10-30, 09:46
#1

Tack Rita för en jättebra förklaring 🏆

Désirée värd för Matlust, Matbröd, Kost, Husmorstips och Hörselskadade
Rita-S
2013-10-30, 09:47
#2

Varsågod :)

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida.
Upp till toppen