Frysa Janssons?
Hittar inget om detta här på Matlust så….
Har ni nåt knep för att frysa Janssons frestelse så den blir god när man tinat den?
Någon särskild sorts potatis som passar och inte "fryser sönder" ?
// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!
Utöver vad Sophey säger så vill jag tipsa om att använda fast potatis och inte mjölig
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Så det är ingen vits att göra den "nästan" klar i ugnen och sen det sista när den tinats och ska ätas?
Jag tycker att potatisen blir lite gryniga i konsistensen när den varit fryst, inte alls som färsk.
// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!
#3 Jo det blir bäst om du bara gör den halvfärdig innan du fryser den. Det där med grynig potatis känner jag igen, mn jag tror att det är mjölig potatis som ger det resultatet.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Ok! tack för tips!
Ska testa!
// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!