Lite utanför ämnet, jättesmidigt att röka den färdigkokta då behöver man inte ha jättekoll att man når upp till rätt temp i skinkan.
Sist rökte jag 4st extrapris skinka ca. 9 kg, o skiva upp den vart jätte fin o inte torr.
Men griljerar man skinkan så får man inte mycket dopp i grytan om man vill ha det.
☀️🙂😃😛 😂🤪😎😇🎅😡 Medis på Fågelskådning 😟🥳🤔😴😈💣🌈✨🏆👍❤️🏅
………… 🦅 🦋 🐟 🐠 🐟 🦉 (^I^) 🦉 🐟 🐠 🐟 🦋 🦅
Nej, nej, inte koka färdigkokt julskinka. Om du inte kan byta den (ring butiken direkt och fråga) så gör något annat av den. Det blir ju inte så mycket egen smak av en julskinka man kokar, det är griljeringen som gör det.
Annars kan du marinera den, endera hel eller i skivor för att få en annan smak på den.