Torskrom
Är det nån som minns toskrommen som man skar i skivor och stekte lätt?
Jag tror den låg o en rund hög burk. Skivorna var runda, ganska gott som omväxling.
Finns fortfarande kvar tror jag Finns inget som går upp mot färsk torskrom däremot. Ganska dyrt numera men förr var det billigt. Jättegott att dillkoka och skära kalla skivor av.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Maria, jag tror att helkonserven har varit borta men återkommit. Färsk är godast, ja. Jag kokade den förr och åt med kall sås på naturell yoghurt, dill, vitlök och citron 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
#2 Aha. Jag tyckte jag det på ICA för ett tag sedan men visste inte att den varit borta.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.