Vegetarisk påskmat vill ha tips
Har ingen aning om vad jag skall laga för vegetariskt till påsk. Tar gärna emot lite tips. Ingen vegansk "sill" för det gillar jag inte.
terökt tof
l'm back
Själv tänkte jag satsa på auberginerullader som ett tillbehör. Man grillar först ca 6mm tunna skivor (här är mandolin ganska nödvändig) på riktigt het grill, saltar/pepprar, och rullar ihop dom med nån fyllning man gillar i mitten. Tzatziki med gurka- och tomattärningar samt fetaost gillar jag men det kanske faller bort? Egentligen är jag inget stort fan alls av aubergine, men det här är på riktigt jättegott och kan göras på förhand då de serveras kalla. Finns också varma ostgratinerade versioner som jag dock inte provat. Tips på dessa hittade jag på serious eats, där det också finns recept med utförliga beskrivningar på ett antal versioner.
Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus
Finns många goda recept på Vegomagasinet
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Tack alla för tipsen. Nu fick jag lite idéer om vad jag skall laga. 👍
#1 tlover, finns terökt tofu att köpa, eller måste man göra själv?
Sajten Serious eats hade många bra recept.
Vegomagasinets saffransmorötter kanske jag gör. 🙂
#4 man gör det själv, recept finns bland annat på te iFokus
l'm back