Mjölmat, gryn & ris

Frysa gräddad smördeg

2016-04-24 17:36 #0 av: Carrosh

Går det? Hur blir konsistensen när man tinar den igen? Hur tinar man den bäst?

Tänkt frysa ned lite ostbröd som är gjorda på just smördeg och ost, men är lite orolig över konsistens och smak efter att man fryst ner dem.

Anmäl
2016-04-25 00:29 #1 av: Sabinan

Det går bra att frysa det.
Tina de utan fryspåsen. För att få tillbaka frasigheten, kan du ställa de i ugnen ca 5 minuter på ca 150 graders värme

Sajtvärd för Balkongodling & Akvarell
"Big Journeys Begin With Small Steps"

Anmäl
2016-04-25 00:32 #2 av: Carrosh

#1 Tack så mycket för svar! Då ska jag göra mina ostbröd och frysa in imorgon då! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.