Bröllopsmiddags-rapport 2
Åter från den Kungliga Huvudstaden. Vi fick en mycket god middag, fast jag hann knappt äta då strömmen av talare var strid.
Vi fick hummersallad med sparris och fänkål med citrusolja till förrätt. Till detta en Sauvignon Blanc som heter Hunter´s.
Till varmrätt blev det kalvytterfilé med Karl Johansvamp och örtrisotto. Till detta ett rött vin; Laforet.
Klassisk bröllopstårta, kaffe/te, avec (whiskey, Bailey´s eller Xanté).
Maten var perfekt tillagad, vinet flödade och även om talen var många hölls de korta och var roliga. En perfekt kväll med andra ord!
Åh, bröllop kan vara så ljuvliga!
Detta var klassiskt! Bruden i en underbar vit klänning, han i en enfärgad mörk, tror inte den var riktigt svart, brokadmönstrad frack eller jackett eller vad det kallas.
Urgammal gullig kyrka, en något stram präst med dånande röst men prickade in några små snitsiga ord emellanåt. Rösten bröts på bruden, brudgummen var *ovanligt* rak i ryggen, 7 diamanter i ringen, Rolls Royce, brudbuketten, ja, se själv.
Lite mer lössläppt blev det efter middagen
Mums vad maten låter god