Nöt, vilt & gris

Kanske en konstig fråga

2008-01-06 20:05 #0 av: april4

Jag undrar varför köttet alltid måste vara rått inuti, när kockarna t ex gör mat på TV. För min del ser det oaptitligt ut.

Anmäl
2008-01-06 20:13 #1 av: Maria

Det är helt och hållet en smakfråga. En del tycker om köttet "well done" eller mitt emellan och en del tycker om det väldigt snabbhalstrat.

Sedan beror det ju alldeles på vad det är för kött också.

Jag för min del älskar råbiff men det är ju en helt annan sak...

/Maria

 

Anmäl
2008-01-06 21:05 #2 av: Sovgott

Jag vägrar äta kött som är blodigt inuti! Well done, please!

Anmäl
2008-01-07 02:42 #3 av: Ulf-S

Jag vill ha mitt kött väldigt blodigt. Älskar råbiff också.

Anmäl
2008-01-07 04:38 #4 av: april4

Jag klarar inte av att äta blodig biff.....det bara vänder sig i magen på mig, men det är som ni säger en smaksak. "Well done" är det som gäller för mig.

Anmäl
2008-01-07 10:36 #5 av: Mandysan

Jag har oxå svårt för kött som är rått i mitten.. Här är det well done som gäller ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.