Pasta med parmaskinka
Pasta med parmaskinka
240 gram pasta
600 gram parmaskinka
100 gram cashewnötter
1 knippe färsk sparris
1 deciliter hyvlad parmesan
olivolja
grovmalen svartpeppar
Koka pastan enligt anvisning. Bind ihop sparrisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Rosta cashewnötterna i en torr panna. Lägg upp den färdigkokta och avrunna pastan på ett fat, lägg över sparrisen, och riv lagom stora bitar av parmaskinkan som strös över. Häll sist över cashewnötterna och ringla sedan över olivolja och svartpeppar. Till sist strös den hyvlade parmesanen över.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Verkar gott. Men jag hoppas över nötterna. Förstår inte tjusningen med de
Det som är så gott men nu kom jag på att pinjenötter inte vore så dumt, kanske borde byta ut cashewnötterna mot det tål att testas.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Jag har också lite svårt för nötter i maten, de vill jag ha i en skål och bara tugga på