Snabbnudlar+ägg?
Jag undrar om någon av er har testat att ha ägg i snabbnudlar? läste någonstans om att det skulle vara gott, alltså typ att man delar något ägg och har i nudelsoppan för att få det mer mättande, vad tror ni?
Jag har det, fast jag har ett kokt ägg i + massa grönsaker och annat gott.
(däremot så gör jag det sällan nuförtiden utan gör egen nudelsoppa, delvis för att jag inte tål gluten)
l'm back
Då jag åt sådant så brukade jag lägga i kokta ägg. Men nu tycker jag att nudlar verkar vara så hemskt onyttiga att jag undvikar sådana där man köper hem.
Har aldrig testat ägg. Men har i bacon eller kalkonkött, vårlök, massor av färsk chili och vitlök. Även lite sesamolja.
Rå äggula är lite av en klassiker i buljong, t ex. Man tar en kopp buljong och knäcker i en äggula i den. Det borde fungera även med nudelsoppa.
Någon gång i den grå forntiden åt jag stekt ägg och makaroner och tyckte det var gott. 🙂