Ostchips - recept
Vi tar för 10 stycken
10 matsked riven ost (till exempel mozzarella, hushållsost eller dylikt.)
10 teskedar riven parmesanost
Gör tio högar på bakplåt med bakplåtspapper - först med riven ost och sen parmesanost ovanpå - och grädda i ugnen ungefär 10 minuter i 200 grader tills de är knappriga och har fått lite färg men inte är bruna.
Vänliga hälsningar Stephan
Detta kommer jag att prova
Gör det och berätta sen hur du tycker om de.
Vänliga hälsningar Stephan
Är godare att göra chipsen på enbart parmesan, fast det är inte billigt
Tycker om att använda starka, smakrika ostar för chips.
Det är en smaksak Hera
Vänliga hälsningar Stephan
Absolut Stephan
Jag tar gärna Storost svart och gör chips på jättegott och något billigare än parmesan.
//Mariann
Varmt välkommen att besöka min mat & bak blogg
Mariann, medarb Diabetes iFokus Blogg Marianns LCHF Författare: Kakor och desserter med LCHF och Baka med LCHF och Baka matbröd med LCHF
Formar man dem innan de hunnit kallna kan man fylla med räkor eller vad man gillar och ha som förrätt /drinktilltugg supermumsigt !
#7 Det är precis vad jag ska testa att göra idag Stephan vilket toppenbra och enkelt recept!
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Vilken bra idée Aquelegia!
Tack DesK!
Vänliga hälsningar Stephan
Ja, det var verkligen ett bra tips! Jag ska absolut göra så någon gång.
Såg det på halv åtta hos mig förra året tror jag har varit en förrättsfavorit i familjen sen dess
Idag har jag gjort dessa chips igen, denna gång med Kvibille cheddar och parmesan - smaskens! Men de är odryga!
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Odryg är det synonymt med "för goda"?
//Ida
Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade
Japp
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Nu har jag blivit sugen på de igen. Jag ska komma ihåg i eftermiddag att göra dem.
Vänliga hälsningar Stephan