Matprat

Grönsakspasta; er favorit?

2019-11-22 10:51 #0 av: Herveaux

Vilken variant av grönsakspasta är er favorit? Hur tillagar ni den? 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-11-22 10:54 #1 av: MonicaLagerquist

Spenat är min favorit.

Bara nymalen svartpeppar olivolja och nyriven parmensan är så gott.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2019-11-22 11:02 #2 av: Herveaux

#1 Tack för tipset, det låter jättegott! 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-11-22 11:23 #3 av: Garm

Pasta med grönsaker? Isåfall slår jag ett slag för svartkål (och kanske lite champinjoner) och en skvätt grädde med valfri kokt pastasort.

Steker hackad svartkål med campinjoner med lite salt och har i grädde, sen när det kokat ihop tillsätter jag pastan. Klart! :)

Anmäl
2019-11-22 11:45 #4 av: Herveaux

#3 Tack för tipset! Med grönsakspasta menar jag grönsaker som hyvlas eller rivs till att likna och ätas istället för pasta. Exempel

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-11-22 11:55 #5 av: Garm

#4 Aha! Ser riktigt härligt ut! Måste nog följa denna tråd och testa själv :)

Anmäl
2019-11-22 17:37 #6 av: Herveaux

#5 Eller hur? Ser riktigt smarrigt ut. Lipar

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-11-22 17:41 #7 av: Tant Grön

Brukar göra squashpasta ibland. Har en grej som ser ut som en stor pennvässare som jag gör den i. Gott att bara steka med lite lök.

Anmäl
2019-11-22 18:36 #8 av: Lillyrod

Det har jag aldrig testat. Intressant. 


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.