Annons:
Etikettmatprat
Läst 427 ggr
[SonjaG]
2019-11-11 21:02

Torskrom

Är det nån som minns toskrommen som man skar i skivor och stekte lätt? 

Jag tror den låg o en rund hög burk. Skivorna var runda, ganska gott som omväxling.

Annons:
Maria
2019-11-11 21:13
#1

Finns fortfarande kvar tror jag Finns inget som går upp mot färsk torskrom däremot. Ganska dyrt numera men förr var det billigt. Jättegott att dillkoka och skära kalla skivor av.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

DesK
2019-11-12 09:06
#2

Maria, jag tror att helkonserven har varit borta men återkommit. Färsk är godast, ja. Jag kokade den förr och åt med kall sås på naturell yoghurt, dill, vitlök och citron 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Maria
2019-11-12 09:15
#3

#2 Aha. Jag tyckte jag det på ICA för ett tag sedan men visste inte att den varit borta.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Upp till toppen
Annons: