Konserverat, inlagt, sylt & marmelad

Frysa in dillkronor

2019-08-30 09:16 #0 av: oh-la

Är det någon som vet om man Jan frysa in dillkronor? Jag satte inläggningsgurka i landet och det har blivit helt vansinnigt mycket! Problemet är ju att de inte mognat samtidigt, så jag lägger in i omgångar. Ett knippe krondill räcker längre än gör en inläggning, men de hinner vissna innan nästa gäng är redo att lägga in. Tänkte att man kanske kan styckefrysa på en plåt och ta det man behöver.

Anmäl
2019-08-30 11:45 #1 av: Carmarino

Javisst går det att frysa dillkronorna. Se bara till att emballera dem väl, för annars kan andra matvaror ta smak av dem.

https://sarabackmo.se/frys-dillkronor-till-nasta-ar/

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2019-08-30 11:56 #2 av: oh-la

Åh, tack snälla! Då slipper jag köpa, slänga och köpa ny när jag lägger in nästa gäng gurkor.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.