Vad göra av rödkål?
Har en klyfta rödkål liggande i kylskåpet och vet inte vad jag skall göra med den. Vill inte göra mer sallad. Någon som har något bra tips?
Jag skulle koka den och äta med lite smör och en gnutta salt.
Stolt ägare till fem La permer
Det kunde jag ju prova. 🙂 Skall jag koka den hel eller skära i bitar?
Här kommer ett recept vi brukar göra. Går utmärkt att frysa också. Gott till korv och olika kötträtter.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Bra att förslagen hittills varit vegetariska, glömde säga det. 🙂
Jag skär kålen i strimlor och sen kokar jag dem i lättsaltat vatten tills dess att det blivit mjuka.
Stolt ägare till fem La permer
Vi picklade rödkål häromdagen, blev gott faktiskt. Det kvalar kanske in som sallad förvisso…
mvh Martin