Annons:
Etiketterfiskskaldjur
Läst 401 ggr
Hagasessan69
12/26/18, 10:19 AM

Lax

Vi fick ställa in vår middag igår pga magsjuka, saken är den att jag redan hade tagit upp en lax (med ben). Vad ska jag göra med den? Kan jag göra vid sen i ugnen som var tanken och sen frysa in den? Tack på förhand!

Annons:
Maria
12/26/18, 10:20 AM
#1

Visst kan du laga till en maträtt av laxen och sedan frysa in hela rätten.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Hagasessan69
12/26/18, 10:25 AM
#2

Ska jag ta bort skinnet när den är kall eller låta den vara kvar? Tänkte bjuda den på söndag..hur värmer jag den som bäst sen så att den inte blir för torr?

DesK
12/26/18, 10:49 AM
#3

Tillaga den inte helt färdig och värm den sedan försiktigt i papper eller folie, så blir den inte så torr. Ta bort skinnet när den är helt färdig.

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Hagasessan69
12/26/18, 2:24 PM
#4

Nu har jag tillagat 1.4 kg hel lax i ugn längst ner i 200° i 40 min, skulle vara inne i 50 min. Står och svalnar av i uterummet innan den åker in i frysen.

Upp till toppen
Annons: