Med eller utan kryddor?
(för att få så många svar som möjligt skriver jag även här 🙂)
I en extremt försenad födelsedagspresent (personen fyller år i januari) hade jag tänkt göra en torkad bönbiffblandning som bara är att blanda vatten och sedan forma och steka.
Men jag vet inte om jag ska krydda biffarna eller inte. Jag tänker kryddar jag är det ju helt färdigt men kryddar jag inte kan man variera det mer.
Vad tror ni?
l'm back
Jag hade grundkryddat och talat om att jag har gjort det och att det därför behöver kompletteras.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
#1 Kanske lite salt, peppar och svamppulver. Det kan man ju bygga på i all oändlighet
l'm back
#2 Det låter som ett bra alternativ.
Stolt ägare till fem La permer
Vilken bra idé, en jättebra present. Peppar, salt och svamppulver låter bra.