Restauranter & Caféer

Hotellfrukost hiss eller diss

2018-08-05 19:28 #0 av: MonicaLagerquist

Gillar du hotellfrukostar och vad äter du helst  då?

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-08-05 19:30 #1 av: Avah

Dom hotellen jag varit på har jag gillat maten

Anmäl
2018-08-05 19:44 #2 av: akvarium123

Hotellfrukost älskar jag. 

Så skönt att ha en stor buffé med frukost som man bara får ta av. 

Kan tipsa om att man kan gå till hotellet som man har i närheten och äta av den även fast att man inte bor där. Dyrt men det tas igen med dessa bufféerna. Här hemma kostar den 125 kronor!

Anmäl
2018-08-05 19:45 #3 av: Hayabusa

Det är tämligen ofta, enligt min mening, som en standard hotellfrukost i Sverige är blek. Den innehåller absolut inget som jag inte gör bättre hemma. Bröd, pålägg, kaffe etc är i regel av sämre/enklare kvalitet. Många hotell serverar en frukost som är direkt usel. 

Bästa frukosten avnjutes hemma, men visst finns det undantag. 

Anmäl
2018-08-05 20:01 #4 av: starhawk

Det som förvånar mig är att hotell inte kan löskoka ägg dom sätter fram en korg med forfarande varma halvråa ägg insvepta i en handduk efter ett tag är dom hårdkokta! På flyghotellet i närheten av Bergen kunde dom koka löskokta och ett ställe i Falköping, ena morgonen var dom löskokta nästa morgon var dom hårdkokta.

Värd för Knivtillverkning  & Slöjd iFokus

Anmäl
2018-08-05 20:24 #5 av: tlover

Inte diss direkt men inget att hurra för om man är specialkostare och inte kan äta det mesta

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2018-08-05 21:25 #6 av: JazzBass

Älskar hotellfrukostar, åtminstone om de är mångsidiga. Scandic har jättebra frukostar tycker jag, aldrig blivit besviken än. Mycket ekologiskt också. Jag är allt annat än liten i maten (kan trycka i mig massor alltid då jag känner för det), så jag står mig lätt en hel dag på en brakfrukost på hotell. 🙂
Koka lagom löskokta ägg brukar de inte kunna på hotell men det är nog en utmaning i vilket storkök som helst tror jag.

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2018-08-05 22:25 #7 av: Torparmor

Ingen fan av hotellfrukostar, inte heller hotell egentligen, blev för många hotellnätter i jobbet. När vi får tid med några semesterdagar och handlar om någon natts övernattning blir det gärna B&B eller riktigt små personliga hotell.

Dagen idag är ett oskrivet blad - gör något bra av den gåvan!

Anmäl
2018-08-05 22:30 #8 av: Caeli

De flesta hotellfrukostar som jag ätit har varit helt ok. Bäst fungerar det där man märker ut vad de olika alternativen är för något och vad de innehåller. Otroligt viktigt när man inte tål allt!

10% av livet är underbart, 10% är svårt, 80% är vad du själv gör det till.
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.