Annons:
Etikettveggo-vegetariskt
Läst 1710 ggr
DesK
2018-04-10 07:15

Vegansk vårrätt - recept

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Igår gjorde jag en riktigt vårrätt. 

Koka ca 3 dl bulghur i dubbelt så mycket vatten och lite salt, tillsätt juicen av en halv stor citron, en finhackad färsk röd chili, ca 8 coktailtomater, skurna i småbitar och ett stort knippe finhackad slätbladig persilja

Fräs en hel stor gul lök i doftfri kokosolja, tillsätt de grövre bitarna av grön sparris, fräs en stund och tillsätt sedan skuren squash och sparristopparna, häll över juicen från den andra citronhalvan och krydda generöst med svartpeppar. Salta med något bra salt t ex himalayasalt. Vitlök hade säkert varit gott i, men den glömde jag bort Funderar

Enkelt, snabbt och gott Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
Surpan
2018-04-10 08:28
#1

Ser sjukt gott ut!

/Surpan

vendelay
2018-04-10 21:51
#2

Mums - men hade fått muuuuuuums om du inte glömt vitlöken 😃🤗

Var snäll mot alla - bli vegan ❤

DesK
2018-04-11 08:17
#3

Ha ha ha 😃 Jag fattar inte vad som hände, men då blir det bättre nästa gång 😃

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: