Veggo Vegetariskt

Vegansk vårrätt - recept

2018-04-10 07:15 #0 av: DesK

Igår gjorde jag en riktigt vårrätt. 

Koka ca 3 dl bulghur i dubbelt så mycket vatten och lite salt, tillsätt juicen av en halv stor citron, en finhackad färsk röd chili, ca 8 coktailtomater, skurna i småbitar och ett stort knippe finhackad slätbladig persilja

Fräs en hel stor gul lök i doftfri kokosolja, tillsätt de grövre bitarna av grön sparris, fräs en stund och tillsätt sedan skuren squash och sparristopparna, häll över juicen från den andra citronhalvan och krydda generöst med svartpeppar. Salta med något bra salt t ex himalayasalt. Vitlök hade säkert varit gott i, men den glömde jag bort Funderar

Enkelt, snabbt och gott Glad

Anmäl
2018-04-10 08:28 #1 av: Surpan

Ser sjukt gott ut!

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2018-04-10 21:51 #2 av: vendelay

Mums - men hade fått muuuuuuums om du inte glömt vitlöken SkrattarKramas

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2018-04-11 08:17 #3 av: DesK

Ha ha ha Skrattar Jag fattar inte vad som hände, men då blir det bättre nästa gång Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.