Etiketter: desserterfruktgodis
Läst 1047 ggr
8/27/16, 3:56 PM
2
När bakningen inte går som man tänkt sig
Jag skulle idag göra detta receptet: https://www.tastemade.com/videos/Cookie-coulant Och allt gick väl bra… tills jag såg att smeten var rinnande och inte fast. (Detta kan bero på att jag bara hittade mandelmjöl och inte hasselnötsmjöl som jag skulle ha) Nå men in med dom i ugnen. Och jäklar… dom blev stora som dasslock. 😂 Nu svalnar dom. Men återkommer om dom var ätbara eller ej. 😉
Memento mori
Medarbetare för Julen
Annons:
8/27/16, 4:13 PM
1
#1
Nu kan det kanske hänga ihop med att det faktiskt står "coulant" i receptets URL. Det betyder "rinnande" på franska, eller att den flyter ut. Det blir nog samma om du använder hasselnötsmjöl, med skillnaden att nötterna har mer smak än mandel, som är rätt neutralt.
Mindre klickar är väl tipset man kan ge?
Annons: