Etiketter: mjölmatgrynris
Läst 12175 ggr
2016-04-24 17:36
5
Frysa gräddad smördeg
Går det? Hur blir konsistensen när man tinar den igen? Hur tinar man den bäst?
Tänkt frysa ned lite ostbröd som är gjorda på just smördeg och ost, men är lite orolig över konsistens och smak efter att man fryst ner dem.
\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!
Annons:
2016-04-25 00:29
6
#1
Det går bra att frysa det.
Tina de utan fryspåsen. För att få tillbaka frasigheten, kan du ställa de i ugnen ca 5 minuter på ca 150 graders värme
Sajtvärd för Balkongodling & Akvarell.
"Big Journeys Begin With Small Steps"
2016-04-25 00:32
4
#2
#1 Tack så mycket för svar! Då ska jag göra mina ostbröd och frysa in imorgon då! :)
\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!
Annons: