Annons:
Etikettermjölmatgrynris
Läst 12175 ggr
Carrosh
2016-04-24 17:36

Frysa gräddad smördeg

Går det? Hur blir konsistensen när man tinar den igen? Hur tinar man den bäst?

Tänkt frysa ned lite ostbröd som är gjorda på just smördeg och ost, men är lite orolig över konsistens och smak efter att man fryst ner dem.

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Annons:
Sabinan
2016-04-25 00:29
#1

Det går bra att frysa det.
Tina de utan fryspåsen. För att få tillbaka frasigheten, kan du ställa de i ugnen ca 5 minuter på ca 150 graders värme

Sajtvärd för Balkongodling & Akvarell
"Big Journeys Begin With Small Steps"

Carrosh
2016-04-25 00:32
#2

#1 Tack så mycket för svar! Då ska jag göra mina ostbröd och frysa in imorgon då! :)

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Upp till toppen
Annons: