Annons:
Etikettmatprat
Läst 728 ggr
Maria
2016-03-24 17:21

Jansons (Temperatur)

Nu i Påsktider äter en del Janssons Frestelse och det gör vi också.

Jag har diskuterat med några arbetskamrater om hur Janssons brukar serveras och det är lite olika bud.

Äter ni Janssons varm eller direkt färdig, ljummen eller helt avsvalnad?

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Annons:
Aleya
2016-03-24 17:24
#1

Jag älskar ju kall. Men nygjord funkar med. Men helst kall. 😊

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Maria
2016-03-24 17:26
#2

#1 Haha, jag är nog likadan. Tycker resterna dagen efter är godast kalla från kylskåpet😃

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Aleya
2016-03-24 17:29
#3

#2 kul att höra det. Jag brukar äta medvetet skita i att värma vissa rätter. För dom är gosat kalla. Och konsistensen är bättre. 😉

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

TjockaBerta
2016-03-24 22:22
#4

Helst direkt ur ugnen.

>>>Malum domesticum<<<

Honestyisdead
2016-03-25 20:53
#5

Vill ha min varm.

oh-la
2016-03-26 13:41
#6

Helst varm eller ljummen. Inte kall.

Annons:
Maria
2016-03-26 18:13
#7

Vi åt Janssons nu till påsklunchen och den serverades varm. Aningen avsvalnad kanske.

Som tur var så blev det över så jag kan äta kall imorgon😃

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

DesK
2016-03-26 19:21
#8

Varm ska den va! 😃

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

JazzBass
2016-03-26 19:56
#9

För mig ska den vara rejält varm men inte för het.

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Upp till toppen
Annons: