Jansons (Temperatur)
Nu i Påsktider äter en del Janssons Frestelse och det gör vi också.
Jag har diskuterat med några arbetskamrater om hur Janssons brukar serveras och det är lite olika bud.
Äter ni Janssons varm eller direkt färdig, ljummen eller helt avsvalnad?
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
#1 Haha, jag är nog likadan. Tycker resterna dagen efter är godast kalla från kylskåpet😃
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Helst direkt ur ugnen.
>>>Malum domesticum<<<
Vill ha min varm.
Helst varm eller ljummen. Inte kall.
Vi åt Janssons nu till påsklunchen och den serverades varm. Aningen avsvalnad kanske.
Som tur var så blev det över så jag kan äta kall imorgon😃
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Varm ska den va! 😃
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
För mig ska den vara rejält varm men inte för het.
Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus