Matprat

Jansons (Temperatur)

2016-03-24 17:21 #0 av: Maria

Nu i Påsktider äter en del Janssons Frestelse och det gör vi också.

Jag har diskuterat med några arbetskamrater om hur Janssons brukar serveras och det är lite olika bud.

Äter ni Janssons varm eller direkt färdig, ljummen eller helt avsvalnad?

/Maria

 

Anmäl
2016-03-24 17:24 #1 av: Aleya

Jag älskar ju kall. Men nygjord funkar med. Men helst kall. 😊

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl
2016-03-24 17:26 #2 av: Maria

#1 Haha, jag är nog likadan. Tycker resterna dagen efter är godast kalla från kylskåpetSkrattar

/Maria

 

Anmäl
2016-03-24 17:29 #3 av: Aleya

#2 kul att höra det. Jag brukar äta medvetet skita i att värma vissa rätter. För dom är gosat kalla. Och konsistensen är bättre. 😉

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl
2016-03-24 22:22 #4 av: TjockaBerta

Helst direkt ur ugnen.

>>>Malum domesticum<<<

Anmäl
2016-03-25 20:53 #5 av: Hera

Vill ha min varm.

Anmäl
2016-03-26 13:41 #6 av: oh-la

Helst varm eller ljummen. Inte kall.

Anmäl
2016-03-26 18:13 #7 av: Maria

Vi åt Janssons nu till påsklunchen och den serverades varm. Aningen avsvalnad kanske.

Som tur var så blev det över så jag kan äta kall imorgonSkrattar

/Maria

 

Anmäl
2016-03-26 19:21 #8 av: DesK

Varm ska den va! Skrattar

Désirée

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.