OT - Off Topic

Fix idéer hos barn

2016-02-09 19:29 #0 av: Achatina

Både jag och en klasskompis har haft matrelaterade fix-idéer när vi var barn. För hans del så ville han så gärna att hans föräldrar skulle köpa hem gelatinblad. Det hade inget syfte som så, mer än kanske leksak, intressant textur eller vad det nu må ha varit. Till slut köptes det hem och på en kvart var gelatinblad ointressant. Typiskt barn. För egen del var det hirs som jag ville ha, min mamma förstod inte alls (inte jag heller? Lipar) och tillslut köptes det hem. Den stod ouppackad i många, många år. Så jag undrar om ni hade några sådana eller om era barn hade det, vilka var det i sådana fall och hur slutade det?

Anmäl
2016-02-09 22:18 #1 av: Hera

När mamma och pappa gjorde pannbiffar tyckte jag inte det var gott. Jag ville ha köttbullar för det var godare. Så dom började göra köttbullar med precis samma färs och jag tyckte det var mycket godare än biffarna ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.