förrätter, smårätter, tillbehör

Eran bästa picknickmat

2015-10-27 07:57 #0 av: nadilda

Imorgon ska jag och mamma ut på en mor- och dotterdag. Planen är en heldagsvandring längs kullaleden. Vi är båda väldigt förtjusta i god mat och goda efterrätter och hade egentligen gärna ätit lunch på restaurang, det går dock tyvärr inte då vi kommer ha två hundar med oss. 

Så nu tänkte vi satsa på att ha med oss en riktigt god picknick istället. Har googlat runt lite, men hade gärna fått lite tips ändå. Så vad är era favoriter när det kommer till picknick mat? (Gärna något som klarar av att hålla sig i någorlunda skick trots transport i ryggsäck).

Anmäl
2015-10-27 08:06 #1 av: OlgaMaria

Nu är det ju kylskåpskallt ute så det är ju enkelt att ta med sig kall mat - en god sallad hade jag satsat på. En termos med tevatten. När det gäller efterrätter och fika kan man väl ta med sig i princip vad som helst.

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2015-10-27 08:11 #2 av: nadilda

#1 Planen är att ha lite av varje så att man kan duka upp en liten buffé. Någon god sallad lär absolut följa med. Baguetter med mozzarella och parmaskinka tror jag också vi ska ha med. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.