Annons:
Etikettfågel
Läst 1351 ggr
Jalking
9/22/15, 3:23 PM

Hur länge förvara fryst kyckling?

Hur känslig är kyckling egentligen? Jag har en matlåda med hemlagad thaigryta med kyckling från slutet av april i frysen. Riskfritt att äta?

Jag är väldigt dålig på att lukta och bedöma. Känner mig helt enkelt inte säker på den metoden om det inte luktar extremt illa.

Annons:
Gronstedt
9/22/15, 3:24 PM
#1

Det skulle jag äta utan att blinka, om det varit fryst. Om det inte luktar rejält illa är det förmodligen ingen fara.

DesK
9/22/15, 7:05 PM
#2

Om det har varit fryst, så tina och värm lite och smaka. Smakar det bra, så kan du äta det 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Ria74
9/22/15, 9:15 PM
#3

Jag hade ätit det, har det varit fryst så tror jag inte det är något fel på det.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Record
9/25/15, 10:00 AM
#4

Det finns nya sätt att öka hållbarheten på mat. Oseriös forskning tycker jag. bara ett litet plåster sägs det. 😃

http://www.metro.se/metro-teknik/ljus-ide-for-farsk-mjolk/Objgik!14_1437-48/

Jalking
9/25/15, 10:27 AM
#5

Jag har ätit grytan. Den smakade utmärkt och inte blev jag sjuk heller.

Upp till toppen
Annons: