Annons:
Etikettutanför-ämnet
Läst 4156 ggr
Haku
9/6/15, 5:27 AM

Snabbnudlar+ägg?

Jag undrar om någon av er har testat att ha ägg i snabbnudlar? läste någonstans om att det skulle vara gott, alltså typ att man delar något ägg och har i nudelsoppan för att få det mer mättande, vad tror ni?

Annons:
tlover
9/6/15, 8:30 AM
#1

Jag har det, fast jag har ett kokt ägg i + massa grönsaker och annat gott.

(däremot så gör jag det sällan nuförtiden utan gör egen nudelsoppa, delvis för att jag inte tål gluten)

l'm back

[Devya]
9/6/15, 8:44 AM
#2

Då jag åt sådant så brukade jag lägga i kokta ägg. Men nu tycker jag att nudlar verkar vara så hemskt onyttiga att jag undvikar sådana där man köper hem.

Honestyisdead
9/6/15, 9:45 AM
#3

Har aldrig testat ägg. Men har i bacon eller kalkonkött, vårlök,  massor av färsk chili och vitlök. Även lite sesamolja.

parsley
9/6/15, 11:20 AM
#4

Rå äggula är lite av en klassiker i buljong, t ex. Man tar en kopp buljong och knäcker i en äggula i den. Det borde fungera även med nudelsoppa. 

Någon gång i den grå forntiden åt jag stekt ägg och makaroner och tyckte det var gott. 🙂

Aleya
9/19/15, 3:09 PM
#5

Dom äter så till vissa rätter i  asien så det kan nog helt klart funka. 🙂
Min pojkvän gillar att göra soba(dom där i svart burk på affären från nissin) med ett ägg i.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Upp till toppen
Annons: