OT - Off Topic

Snabbnudlar+ägg?

2015-09-06 05:27 #0 av: Haku

Jag undrar om någon av er har testat att ha ägg i snabbnudlar? läste någonstans om att det skulle vara gott, alltså typ att man delar något ägg och har i nudelsoppan för att få det mer mättande, vad tror ni?


Anmäl
2015-09-06 08:30 #1 av: tlover

Jag har det, fast jag har ett kokt ägg i + massa grönsaker och annat gott.

(däremot så gör jag det sällan nuförtiden utan gör egen nudelsoppa, delvis för att jag inte tål gluten)

Anmäl
2015-09-06 08:44 #2 av: Devya

Då jag åt sådant så brukade jag lägga i kokta ägg. Men nu tycker jag att nudlar verkar vara så hemskt onyttiga att jag undvikar sådana där man köper hem.

Anmäl
2015-09-06 09:45 #3 av: Hera

Har aldrig testat ägg. Men har i bacon eller kalkonkött, vårlök,  massor av färsk chili och vitlök. Även lite sesamolja.

Anmäl
2015-09-06 11:20 #4 av: parsley

Rå äggula är lite av en klassiker i buljong, t ex. Man tar en kopp buljong och knäcker i en äggula i den. Det borde fungera även med nudelsoppa. 

Någon gång i den grå forntiden åt jag stekt ägg och makaroner och tyckte det var gott. Glad

Anmäl
2015-09-19 15:09 #5 av: Aleya

Dom äter så till vissa rätter i  asien så det kan nog helt klart funka. Glad
Min pojkvän gillar att göra soba(dom där i svart burk på affären från nissin) med ett ägg i.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.