Annons:
Etiketterfiskskaldjur
Läst 1394 ggr
millan21
8/7/15, 5:52 PM

kött och fiskfrågor

Vad är högrevshjärta för någon del av djuret och vilket djur? Är det verkligen hjärtat? Hur är köttet till konsistensen? Mört/segt/trådigt?

Jag undrar också hur havskatt smakar? Är det som torsk ungefär eller lax`? Mager eller fet fisk? Konsistens?

Annons:
Honestyisdead
8/7/15, 6:19 PM
#1

Högrevshjärta är egentligen ingen styckningsdetalj. Det är en liten bit inne i högrev som ser ut som en filé.  Grova muskelfibrer och mycket bindväv. Behövs möras.

Ria74
8/30/15, 4:40 PM
#2

Havskatt har fast kött och passar bra som kotlettfisk. Den klassas som en halvfet fisk.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Upp till toppen
Annons: