Etiketter: fiskskaldjur
Läst 1394 ggr
8/7/15, 5:52 PM
1
kött och fiskfrågor
Vad är högrevshjärta för någon del av djuret och vilket djur? Är det verkligen hjärtat? Hur är köttet till konsistensen? Mört/segt/trådigt?
Jag undrar också hur havskatt smakar? Är det som torsk ungefär eller lax`? Mager eller fet fisk? Konsistens?
Annons:
8/7/15, 6:19 PM
3
#1
Högrevshjärta är egentligen ingen styckningsdetalj. Det är en liten bit inne i högrev som ser ut som en filé. Grova muskelfibrer och mycket bindväv. Behövs möras.
8/30/15, 4:40 PM
1
#2
Havskatt har fast kött och passar bra som kotlettfisk. Den klassas som en halvfet fisk.
mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar
Annons: