Annons:
Etiketterfärskorv
Läst 1667 ggr
millan21
6/12/15, 9:25 AM

korvstroganoff

Det där gröna i såsen till korvstroganoff är det dill? Eller persilja?

Jag har aldrig gjort den rätten men tänkte göra det nu därför undrar jag.

Annons:
Aleya
6/12/15, 9:28 AM
#1

Persilja samt dragon

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

millan21
6/12/15, 9:35 AM
#2

Tack

Aleya
6/12/15, 10:18 AM
#3

NP. Hoppas det ska smaka. :-)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
6/12/15, 10:45 AM
#4

Grön sås till korvstroganoff? 

Hur gör ni den?

Aleya
6/12/15, 10:48 AM
#5

#4 det är grönt I såsen. Och det är persilja och dragon.
Såsen är fortfarande i samma färg. det blir bara lite prickar

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
6/12/15, 10:57 AM
#6

Njä. I en riktig  Stroganoff  har man inte det. 

Men det låter gott.

Annons:
Aleya
6/12/15, 11:05 AM
#7

#6 för mig är en riktig stroganoff så, tyckte skolans var ganska blä då dom sket i det. Så har faktiskt aldrig gjort på annat vis.

Men testa, du kan ta fryst eller färsk persilja, sen brukar jag ta torkad dragon och smula i där på slutet

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
6/12/15, 11:15 AM
#8

Jag har både persilja och dragon färsk :) Ska absolut testa!

VildaVittra
6/12/15, 11:21 AM
#9

I riktig stroganoff har man inte korv, men däremot persilja. Och vad är riktig korvstroganoff? Finns det bara ett recept på köttfärssås och pyttipanna då också eller?

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Aleya
6/12/15, 11:22 AM
#10

Och ett tips jag vill ge är att innan man ska börja steka på löken och korven är att steka på tomatpurén lite, samt stoppa ner en tärning med buljong.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
6/12/15, 11:28 AM
#11

#10 Jag bryner först korven, sedan fräser jag löken och sedan fräser jag med purén :) Med pure innan korven får man ju inte rätt yta tycker jag :)

Anterrabae
6/12/15, 3:06 PM
#12

Spännande! Jag har heller aldrig haft persilja och dragon i korvstroganoff, det måste jag testa! Tror jag haft oregano och timjan i däremot :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

TjockaBerta
6/12/15, 7:52 PM
#13

Persilja klipper jag över när jag vill snoffsa till det men dragon har jag aldrig provat.

>>>Malum domesticum<<<

Annons:
fridaas
6/13/15, 11:43 PM
#14

Dragon i korvstroganoff, det lät intressant, det har vi aldrig. Vi har bara falukorv, lök, grädde, tomatpuré, persilja och svartpeppar i.

Med Vänliga Hälsningar Frida

Kolla gärna in Finntrolls Hembränneri på facebook och instagram.

Maria
6/14/15, 12:59 PM
#15

Jag brukar ha i Aivar istället för tomatsås eller både ock. Det blir himla gott.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Lojs
6/28/15, 1:25 PM
#16

Jag har alltid dill i min, tycker det blir supergott. =) Och så hemmagjord buljong såklart, men det har jag i typ allt. =)

"If someone ever says "-You don't need more aquariums." Stop talking to them, you don't need that kind of negativity in your life." ;)
Medis på akvariefisk.

Upp till toppen
Annons: