Annons:
Etiketterrådtips
Läst 809 ggr
Flöffo
4/4/15, 7:12 PM

Frysa mat

Jag har blodpudding som jag tärnat och torkat, dock är det inte helt genomtorrt så jag tänkte jag kanske skulle frysa in det. Vart ska man ha maten när man ska frysa den? Lufttät låda, plastpåse eller något annat?

//Flöffo

Annons:
Honestyisdead
4/6/15, 8:51 PM
#1

Jag hade tagit en fryspåse

Flöffo
4/6/15, 9:40 PM
#2

#1 Vet inte om vi har någon, men ska kolla. Tack :)

//Flöffo

JazzBass
4/8/15, 9:06 AM
#3

Sent ute, men jag röstar också på fryspåse. Får man bort det mesta av luften från påsen och plattar ut innehållet så mycket som möjligt så går det snabbt att tina allt genom att lägga påsen i ljummet vatten i diskhon. Ett bra sätt att få ut luften är också att lägga påsen med innehållet i vattenbad och försluta medan man har innehållet under vatten. Torka av och lägg i frysen. 🙂

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Flöffo
4/8/15, 1:24 PM
#4

Tack för svaret :)

//Flöffo

Upp till toppen
Annons: