Råd & tips

Frysa mat

2015-04-04 19:12 #0 av: Flöffo

Jag har blodpudding som jag tärnat och torkat, dock är det inte helt genomtorrt så jag tänkte jag kanske skulle frysa in det. Vart ska man ha maten när man ska frysa den? Lufttät låda, plastpåse eller något annat? 

Anmäl
2015-04-06 20:51 #1 av: Hera

Jag hade tagit en fryspåse

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-04-06 21:40 #2 av: Flöffo

#1 Vet inte om vi har någon, men ska kolla. Tack :)

Anmäl
2015-04-08 09:06 #3 av: JazzBass

Sent ute, men jag röstar också på fryspåse. Får man bort det mesta av luften från påsen och plattar ut innehållet så mycket som möjligt så går det snabbt att tina allt genom att lägga påsen i ljummet vatten i diskhon. Ett bra sätt att få ut luften är också att lägga påsen med innehållet i vattenbad och försluta medan man har innehållet under vatten. Torka av och lägg i frysen. Glad

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2015-04-08 13:24 #4 av: Flöffo

Tack för svaret :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.