Fågel

Kycklingvingar

2015-01-14 16:03 #0 av: Sugar Mist

Så, min mor köpte ett paket med kycklingvingar(kronfågel tror jag?) med 3st i. Fryste in dom var för sig då jag bor ensam utan att reflektera över hur de ser ut, helt casual. 
Tinade en under förra veckan, i helgen kanske det var, och blev avskräckt då det såg ut som en bit av inälvsmat satt fast vid vingen? 
Då jag hanterat lever, hjärta, lunga och liknande innan åt hunden blev jag livrädd då konsistensen liknande lever, och en snabb kikning på dom andra vingarna såg det ut som att det var så på dom andra 2 också.. Den vingen jag tinade då fick jycken haha!

Nu är frågan, kan inälvsmat och liknande vara kvar på vingarna? 
-------------------------

en liten sidfråga här också.. Hur tillagar man kycklingvingar på bästa sätt?Yrar Har verkligen ingen aning om hur, vilka kryddor som passar bäst osv.. Har iof inte så mycket annat än oregano, salt, örtsalt, pastakrydda och kryddmix som man kvarnar(?) ur.. Well... ja.. 

-

Anmäl
2015-01-15 19:01 #1 av: leemland

Nu har jag ingen aning om din första fråga så den får jag hoppa Lipar

Jag hade nog grillat vingarna i ugnen med örtsaltet eller kryddmixen(om du tycker den är god) , själv hade jag valt cayennepeppar eller grillkrydda.  Eller så kan du göra marinad på vingarna och sen in med dom i ugnen Lipar

Hoppas de hjälpte lite även om inlägget är lite rörigt Lipar

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Anmäl
2015-01-16 09:28 #2 av: Chestnut

Om det var bara 3 st i en påse gissar jag på att det är klubbor el lår och inte bara vingar?
Isf är nog det du tycker se ut som inälvsmat förmodligen benmärg som finns ut benet och ibland kommer ut lite grann. Är inte ett dugg farligt, smakar inget eller så och är jättelätt att ta bort efter du tillagat kycklingen om du inte tycker om det.

Med vänliga hälsningar
Chess

Anmäl
2015-01-16 12:36 #3 av: TjockaBerta

TS

Jag gör som du, ger dem till hunden. Även om de är tillagade tycker jag att det inte är någon vits att äta dem.

Anmäl
2015-01-16 18:42 #4 av: Sugar Mist

#2 Det är inte klubbor och inte lår, kan se om jag kan få någon bild på dom, har en på upptining just nu. Märg tror jag inte, kom fram till att det är artärer/vener och lite av hjärtat, för konsistensen och utseendet är precis som kycklinghjärta, och det har jag faktiskt torkat och dylikt förut till hunden.

-

Anmäl
2015-01-17 14:21 #5 av: Maria

Jag förstår inte riktigt??  Kycklingvingar är ju små och man kan väl knappast köpa förpackningar med bara 3 stycken?

Annars är friterade kycklingvingar gott tycker jag. Det är ju inte så mycket kött på dom så man får fritera ganska många.

/Maria

 

Anmäl
2015-01-18 11:24 #6 av: Hera

Tycker också det verkar konstigt med endast tre kycklingvingar och att du bata äter en i taget. Vill gärna se bild. Låter som hela ben och där kan man få med inälsvor.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-01-19 22:10 #7 av: Halvdansken

Kalkonvingar kanske? De är ganska stora.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.