Desserter, frukt & godis

Dåliga julnötter

2014-12-28 15:31 #0 av: Jalking

Är det någon mer än jag som tycker att årets julnötter med skal är dåliga. Speciellt hasselnötterna, men även valnötterna.

Jag köpte på Hemköp. Många nötter är svarta och skrumpna, andra ser OK ut, men smakar riktigt illa. Jag lyckades i alla fall förbruka en påse. Nästa tänkte jag köpa någon annan stans eftersom Hemköps hade visat sig vara dåliga. Kollade Coops valnötter, men de såg så extremt dåliga ut utanpå så jag köpte ändå Hemköps igen. Inte bättre den gången heller.

Jag har också köpt pekannötter på ICA, och de var faktiskt riktigt bra.

Anmäl
2014-12-28 15:34 #1 av: Åsa S

Hasselnötterna vi köpte på COOP var jättebra väldigt stora och saftiga och vi har fått flera tvillingnötter. Valnötterna var lite sämre men har inte smakat illa känns bara lite torrare än normalt.

Nötter som smakar illa ska man inte äta det kan finnas mögelgifter i dem som är cancerframkallande + man kan gå tillbaka med påsen till affären och reklamera dem.

Anmäl
2014-12-28 16:53 #2 av: Snovit79

Jag köpte påse på ica maxi o majoriteten av valnötter var härskna. Två okej fick vi. Köpte en ny påse o den är ok än så länge.


Anmäl
2014-12-28 18:30 #3 av: Maria

Jag har köpt valnötter i lösvikt på en ICA kvantum 3 gånger och de har varit ljuvliga.

Färdiga påsar brukar vara ett osäkrare kort tycker jag.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.