Annons:
Etiketternötviltgris
Läst 1239 ggr
[Jimmy.L]
2014-10-05 12:55

Vin till matlagning

Fick en fin bit högrev igår tänkte laga en gryta av den men kört fast lite på vilket röd vin som kan vara lämplig att använda. Ska man köra lite dyrare eller räcker det med något billigt. Någon som har bra tips.

Annons:
Zepp
2014-10-05 13:30
#1

Drick det dyra till grytan, häll det billiga i grytan!

Vin i grytan skall bidra med vätska, färg och syra, samt lite smak.

Ofta är odrickbart surt vin väldigt bra i grytor!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Honestyisdead
2014-10-05 14:38
#2

Vi kör alltid med det vin vi också dricker. Det behöver inte vara dyrt. Använd gärna ett kraftigt vin så grytan blir riktigt mustig och får ett härligt djup. :)

Upp till toppen
Annons: