Nöt, vilt & gris

Vin till matlagning

2014-10-05 12:55 #0 av: Jimmy.L

Fick en fin bit högrev igår tänkte laga en gryta av den men kört fast lite på vilket röd vin som kan vara lämplig att använda. Ska man köra lite dyrare eller räcker det med något billigt. Någon som har bra tips.

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm Göta Kanal

Anmäl
2014-10-05 13:30 #1 av: Zepp

Drick det dyra till grytan, häll det billiga i grytan!

Vin i grytan skall bidra med vätska, färg och syra, samt lite smak.

Ofta är odrickbart surt vin väldigt bra i grytor!

Ljuva dröm att som en svensk se ut, att få lära sig att veta hut.

Anmäl
2014-10-05 14:38 #2 av: Hera

Vi kör alltid med det vin vi också dricker. Det behöver inte vara dyrt. Använd gärna ett kraftigt vin så grytan blir riktigt mustig och får ett härligt djup. :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.