Etiketter: nötviltgris
Läst 7468 ggr
7/23/14, 6:03 PM
9
Lammframdel med ben
Har en lammframdel med med i frysen. Har hittat något recept men dessa verkade tråkiga.
Hur gör du? :)
Annons:
8/1/14, 6:17 PM
9
#1
Bästa delen på lammet!
Jag häller olivolja i en ungsform och lägger kvistar med rosmarin och krossade vitlöksklyftor i botten. Ovanpå lägger jag lammet som jag saltar och pepprar. Lägger även på mer vitlök och rosmarin. Försluter formen med ungsfolie eller lock och ställer in i ugnen på högsta temperatur. Direkt när lammet kommit in i ugnen sänker jag temperaturen till 150 grader. Efter 4-5 timmar är köttet klart, fantastiskt mört.
8/2/14, 8:31 AM
1
#2
Tack för tipset :)
Annons: