Inläggning av saltgurka
Jag har lagt in saltgurka med ett recept där ättika var med Smakade pyton
Kan man skölja gurkorna o koka ny lag utan ättiksmaken stannar kvar
La in dom igår?
Jag har aldrig testat det på gurkor, men däremot på skaldjur, där det fungerade utmärkt.
Gillar du inte ättika? Eller vad var det som smakade illa?
Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus
Jag trodde det skulle smaka saltgurka. vet inte vad det smakade Gott var det inte
Ättiksgurka och saltgurka är ju som du då märkt inte riktigt samma sak. :)
Gissningsvis tappar du väldigt mycket smak på gurkan i sig om du gör om inläggningen, men sältan bör kunna ta över väldigt mycket av smaken om du gör om inläggningen med ett annat recept. Jag hade testat!
Kvackyou.se | Imsoevil.com | @davbjo | OmVardagsmat | Viktoperation
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
#3 Jag håller med. Det är två helt olika smaker. Själv föredrar jag saltgurkan.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.