Annons:
Etikettmatprat
Läst 792 ggr
Maria
2014-03-08 13:35

Köttfärslimpa

Idag blir det köttfärslimpa med rostade rotfrukter.

Det var så länge sedan.

Foto: Får se vad man kan göra av detta. ..

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Annons:
Maria
2014-03-08 13:36
#1

Jag brukar fylla limpan med olika sorters oliver och lite kapris. Gott 🙂

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Honestyisdead
2014-03-08 17:37
#2

Gött :) Lindar ibland in den i bacon.

VästkustFia
2014-03-08 22:08
#3

Instämmer, gotti-gott-gott. Gärna med mycket grovhackade stekta champinjoner i färsen och lagom vitlökskryddad.

Anterrabae
2014-03-09 00:34
#4

Rätt lagad köttfärslimpa är kanon! Men det lärde jag mig ute förrän jag blev vuxen.. Mammas var alltid överkörd 😘

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

TjockaBerta
2014-03-09 08:23
#5

Jag har gärna fransk senap och hackade champinjoner i smeten.

>>>Malum domesticum<<<

bamse6311
2014-03-12 11:36
#6

Även jag använder fransk senap i färsen och ofta också en liten (men bara liten) skvätt koncentrerad kalvbuljong.

Tillsätter beroende på dagens humör olika saker i färsen som till exempel väldigt grovt hackade champinjoner och/eller grovt hackad paprika mm.

Oftast så virar jag in hela limpan med baconskivor.

Bästa hälsningar,
Bertil

Annons:
Intehärutandär
2014-03-12 12:00
#7

Fetaost i är ett måste här hos barnet.

Upp till toppen
Annons: