Matprat

Köttfärslimpa

2014-03-08 13:35 #0 av: Maria

Idag blir det köttfärslimpa med rostade rotfrukter.

Det var så länge sedan.

Foto: Får se vad man kan göra av detta. ..

/Maria

 

Anmäl
2014-03-08 13:36 #1 av: Maria

Jag brukar fylla limpan med olika sorters oliver och lite kapris. Gott Glad

/Maria

 

Anmäl
2014-03-08 17:37 #2 av: Hera

Gött :)

Lindar ibland in den i bacon.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2014-03-08 22:08 #3 av: VästkustFia

Instämmer, gotti-gott-gott. Gärna med mycket grovhackade stekta champinjoner i färsen och lagom vitlökskryddad.

Anmäl
2014-03-09 00:34 #4 av: Anterrabae

Rätt lagad köttfärslimpa är kanon! Men det lärde jag mig ute förrän jag blev vuxen.. Mammas var alltid överkörd 😘

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2014-03-09 08:23 #5 av: TjockaBerta

Jag har gärna fransk senap och hackade champinjoner i smeten.

Anmäl
2014-03-12 11:36 #6 av: bamse6311

Även jag använder fransk senap i färsen och ofta också en liten (men bara liten) skvätt koncentrerad kalvbuljong.

Tillsätter beroende på dagens humör olika saker i färsen som till exempel väldigt grovt hackade champinjoner och/eller grovt hackad paprika mm.

Oftast så virar jag in hela limpan med baconskivor.

Bästa hälsningar,
Bertil


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.