Annons:
Etiketterrådtips
Läst 6411 ggr
Emdbo
2014-02-03 20:55

Frysa halloumi i sås?

Hej!

Jag har gjort en pastasås med stekt halloumi (med creme fraiche och philadelphiaost). Tror ni det går bra att frysa utan att smaken eller konsistensen försämras?

Är ju van att göra matlådor med pastasås och frysa in, men är lite orolig att just haloumin ska smaka annorlunda eller få annan konsistens.

EDIT: Har googlat, men har inte hittat någonstans att det står om just tillagad halloumi.

Annons:
DesK
2014-02-04 09:22
#1

Har inte testat själv, men tror att konsistensen kan förändras, men smaken är nog den samma. Du får prova och berätta här sen hur det gick 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Emdbo
2014-02-04 11:40
#2

Ja, nu är lådorna inne i frysen iallafall. Får se till och ta med en extra kexchoklad till jobbet om det blir helt oätligt, haha :)

Sofy
2014-02-04 11:57
#3

Eftersom det är möjligt att frysa in tillagade ostknyten med halloumiost i antar jag att det inte blir några problem alls. Säger som DesK, prova och berätta gärna hur det gick.

Följ min och mammas matblogg på Instagram Frosserian

Upp till toppen
Annons: