Råd & tips

Frysa halloumi i sås?

2014-02-03 20:55 #0 av: Emdbo

Hej!

Jag har gjort en pastasås med stekt halloumi (med creme fraiche och philadelphiaost). Tror ni det går bra att frysa utan att smaken eller konsistensen försämras?

Är ju van att göra matlådor med pastasås och frysa in, men är lite orolig att just haloumin ska smaka annorlunda eller få annan konsistens.

EDIT: Har googlat, men har inte hittat någonstans att det står om just tillagad halloumi.

Anmäl
2014-02-04 09:22 #1 av: DesK

Har inte testat själv, men tror att konsistensen kan förändras, men smaken är nog den samma. Du får prova och berätta här sen hur det gick Glad

Anmäl
2014-02-04 11:40 #2 av: Emdbo

Ja, nu är lådorna inne i frysen iallafall. Får se till och ta med en extra kexchoklad till jobbet om det blir helt oätligt, haha :)

Anmäl
2014-02-04 11:57 #3 av: Sofy

Eftersom det är möjligt att frysa in tillagade ostknyten med halloumiost i antar jag att det inte blir några problem alls. Säger som DesK, prova och berätta gärna hur det gick.

Medarbetare på Matlust

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.