Annons:
Etiketterrådtips
Läst 20740 ggr
Anterrabae
12/4/13, 12:13 PM

Frysa Risotto

Kan man frysa risotto, och det blir fortfarande bra när man tinar upp och värmer den igen?

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Annons:
Honestyisdead
12/4/13, 12:29 PM
#1

Det går. Men man brukar behöva tillsätta mer vätska vid uppvärmning.

Anterrabae
12/4/13, 2:44 PM
#2

Jo det räknade jag med.. Men det brukar inte spricka och så? Tänker eftersom det är ost och grejer i..

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Honestyisdead
12/4/13, 2:49 PM
#3

Hm, det minns jag inte. Jag är inte kräsen när det kommer till uppvärmd fryst mat. Även om det skär sig smakar det ju smakerna, om än med en "fryseftersmak" som jag tycker all fryst mat får.

Anterrabae
12/4/13, 8:16 PM
#4

Jag testar helt enkelt. Det går säkert fint. Tänker att det kan vara lite jobbigt eftersom risotto ofta (även i detta fall) är en ganska fet rätt, och just om den spricker och blir oljig, så får i alla fall jag svårt för den. Händer det får make och barn ta den 😝😉

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Upp till toppen
Annons: