Råd & tips

Frysa Risotto

2013-12-04 12:13 #0 av: Anterrabae

Kan man frysa risotto, och det blir fortfarande bra när man tinar upp och värmer den igen?

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-12-04 12:29 #1 av: Hera

Det går. Men man brukar behöva tillsätta mer vätska vid uppvärmning.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-12-04 14:44 #2 av: Anterrabae

Jo det räknade jag med.. Men det brukar inte spricka och så? Tänker eftersom det är ost och grejer i..

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-12-04 14:49 #3 av: Hera

Hm, det minns jag inte. Jag är inte kräsen när det kommer till uppvärmd fryst mat. Även om det skär sig smakar det ju smakerna, om än med en "fryseftersmak" som jag tycker all fryst mat får.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-12-04 20:16 #4 av: Anterrabae

Jag testar helt enkelt. Det går säkert fint. Tänker att det kan vara lite jobbigt eftersom risotto ofta (även i detta fall) är en ganska fet rätt, och just om den spricker och blir oljig, så får i alla fall jag svårt för den.

Händer det får make och barn ta den 😝😉

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.